Yoga & Marije

Toen ik een jaar of 12 was zat ik op kinderyoga. Elke woensdag mocht ik naar een yogastudio en ik vond het daar fantastisch.

Voor mijn gevoel heb ik dit jaren gedaan, maar toen ik het hier later met mijn moeder over had bleken het maar een paar middagen te zijn geweest. Er was toen te weinig animo voor. Toch maakten die keren diepe indruk op mij en misschien is daar het zaadje al wel geplant: dit relaxte gevoel wil ik iedereen laten ervaren in mijn eigen yogastudio.

Mijn naam is Marije, gecertificeerd yin yoga docent en kinderyoga docent in opleiding. Door het beoefenen van yoga kan ik patronen (h)erkennen en doorbreken. Leef ik bewuster, intenser en gelukkiger. Yoga is voor mij iets waar ik op terugval, juist als ik het druk heb, me zorgen maak of me niet lekker voel.

Als The Modern Yogi sla ik graag de brug tussen yoga en het dagelijks leven, zowel bij kinderen als volwassen. We hebben volle dagen, willen presteren en groeien, houden alle ballen hoog. Juist in deze moderne maatschappij kan yoga je helpen. Tijdens een yin yogales leer je om naar binnen te keren, om rust te vinden, om te observeren en te ontspannen. Hierdoor is er ruimte voor prachtige lessen, inzichten waar normaal geen ‘tijd’ voor is omdat je nog zoveel moet. Laat yoga je helpen en word ook een Modern Yogi.